کاربرد پایتون در حوزه های تکنولوژی مختلف چیست؟
فهرست مطالب
پایتون در حوزه های تکنولوژی یک زبان برنامه نویسی سطح بالا و همه منظوره است. طبق تعریف بیان شده کاربرد زبان برنامه نویسی پایتون را میتوان در بسیاری از حوزهها مشاهده کرد. توسعه وب، علم داده، یادگیری ماشین و رباتیک از جمله زمینه های کاری پایتون است. شرکتهای مطرح از پایتون جهت توسعه برنامههای خود استفاده مینمایند. این زبان توانسته جایگاه خود را بهعنوان یکی از اصلیترین زبانهای سمت سرور گوگل به دست آورد.
اینستاگرام با استفاده از این برنامه توسعه پیدا کرده است. اسپاتیفای هم از پایتون برای تحلیل دادههای خود استفاده میکند. این برنامه با کاربردهای شگفت انگیزش در حوزههای رباتیک و کنترل سخت افزار، در توسعه علوم و اکتشافات فضایی ابزاری حیاطی است. در ادامه مطلب از موسسه مسیر با ما بهبررسی کاربردهای موثر زبان برنامه نویسی پایتون در حوزههای مختلف میپردازیم.
آشنایی با پایتون
پایتون یکزبان برنامهنویسی سطح بالا، همهکاره، چندمنظوره، متنباز، شیءگرا، چند سکویی و… است. در سال 1980 میلادی ایده ساخت این زبان برنامهنویسی بهعنوان جایگزینی برای زبان برنامهنویسی ای بی سی شکل گرفت. آموزش زبان برنامهنویسی پایتون در حوزه های تکنولوژی فرصتی مناسب برای یادگیری زبانی ساده و رایگان است. یکی از ویژگیهای اصلی پایتون این است که سطح بالایی دارد و بهصورت پویا تایپ و تفسیر میشود. این موضوع کاربرد زبان برنامه نویسی پایتون در دیباگکردن را آسان میکند و توسعه سریع نمونههای اولیه برنامه را موجب میشود.
به علت ماهیت همهمنظوره پایتون است که موجب میشود تقریباً کاربرد پایتون در همه حوزههای توسعه نرمافزار قابلمشاهده باشد. این برنامه در هر زمینهای حضور خود را نشان میدهد. زبان برنامهنویسی پایتون سریعترین رشد را دارد و کاربرد آن میتواند هر برنامهای را توسعه دهد. پس شرکت در دورههای آموزشی این برنامه میتواند بسیار مفید باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله آموزشی زبان برنامه نویسی پایتون و 3 کاربرد اصلی آن را مطالعه فرمایید.
اصلی ترین کاربرد پایتون در حوزه های مختلف
ازآنجاییکه زبان پایتون یک ابزار منحصربهفرد برای هوش مصنوعی، توسعه وب و علم داده است؛ پس میتوان گفت اصلیترین کاربرد زبان برنامه نویسی پایتون در صنعتهای مختلف است. در کل باید گفت کاربرد پایتون به همینجا ختم نمیشود و این برنامه دارای کاربردهای بسیار زیادی است. در ادامه به چند مورد از کاربردهای پایتون در حوزه های تکنولوژی پرداخته شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر دراینخصوص مقاله آموزشی 8 مورد از مزایای برنامه نویسی پایتون که باید بدانید را مطالعه نمایید.
1. توسعه وب
از این برنامه میتوان جهت ساخت و توسعه سیستمهای تحت وب با سرعت بالا استفاده نمود. پایتون دارای چارچوبهایی است که جهت ایجاد این سیستمها بسیار مناسب و کاربردی است. در ساخت این چارچوبها و تعدادی کتابخانه، منطق پشتیبان مشترکی وجود دارد که میتوانند به یکپارچهسازی پروتکلهایی مثل SSL, FTP, HTTPS و … کمک کنند.
2. توسعه بازی های رایانه ای؛ کاربرد زبان برنامه نویسی پایتون
کاربرد زبان برنامه نویسی پایتون در توسعه بازیهای تعاملی نیز بسیار است. در کتابخانههایی مثل PyGame که یک موتور بازی سهبعدی است پایتون 3 را پشتیبانی مینماید. کاربرد پایتون در حوزه های تکنولوژی و توسعه بازیهای رایانهای بسیار زیاد است. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که بازیهایی مثل Vega Strike, Civilization, Disney’s Toontown Online و … با استفاده از پایتون ساخته شدهاند.
3. علم داده و تجسم داده ها
باتوجهبه این موضوع که پایتون در علم داده و برنامههای کاربردی مرتبط مورداستفاده قرار میگیرد محبوبیت روزافزون آن در میان توسعهدهندگان طبیعی است. کاربردهای زبان برنامه نویسی پایتون بهقدری مرتبط است که در حال حاضر به منبع مهمی برای کسانی تبدیل شده است که به دنبال شروع حرفهای در علم داده هستند. داشتن درک درست از پایتون در حوزه های تکنولوژی این امکان را به شما میدهد تا مهارتهای تحلیلی خود را تقویت نمایید. به این نکته توجه داشته باشید که دادهها پول هستند درصورتیکه بدانید چطور اطلاعات مرتبطی را استخراج نمایید که به شما کمک کند افزایش سود و ریسکهای حساب شده را داشته باشید.
4. پایتون در حوزه های تکنولوژی؛ یادگیری ماشین و هوش مصنوعی
کاربرد زبان برنامه نویسی پایتون در یادگیری ماشین و هوش مصنوعی بحثهایی داغ و بروز هستند که طرفداران زیادی دارند؛ زیرا امیدوارکنندهترین مشاغل را برای نسل آینده به ارمغان میآورند. ما کامپیوتر را از طریق دادههای ذخیره شده و تجربیات گذشته یاد میگیریم یا بهتر است بگوییم الگوریتمهایی ایجاد میکنیم که موجب میشود کامپیوتر بهتنهایی یاد بگیرید.
پایتون یکی از زبان های برنامه نویسی است که اکثرا همه انتخاب میکنند. پایتون در حوزه های تکنولوژی مختلفی کاربرد دارد و همچنین دارای کتابخانههای بزرگ و فراوانی است که میتواند در زمینههای مختلفی کاربرد داشته باشد و شما را یاری دهد. برای استفاده تنها کافی است الگوریتم را یاد بگیرید تا بتوانید از کتابخانه استفاده کنید.
5. برنامه های کاربردی طراحی به کمک رایانه
طراحی به کمک رایانه خیلی چالشبرانگیز است؛ زیرا باید به خیلی از جزئیات و مسائل در ساخت این نرمافزارها رسیدگی شود. هنگامی که صحبت از چیزی شبیه طراحی به کمک رایانه میشود، پایتون این را نیز ساده میکند. Fandango شناختهشدهترین برنامه برای این کار است.
6. رابط کاربری_گرافیکی دسکتاپ
اغلب استفاده از پایتون در حوزه های تکنولوژی برای برنامه نویسی، برنامههای دسکتاپ است. این برنامه، کتابخانه Tkinter را ایجاد کرده است که میتوانید جهت توسعه رابطهای کاربر از آن استفاده نمایید. ابزارهای کاربردی دیگری مثل PYQT, Kivy وجود دارد که میتوان آنها را جهت ایجاد برنامههای کاربردی در چندین پلت فرم مورد استفاده قرارداد. برای کاربرد زبان برنامه نویسی پایتون میتوانید با ایجاد برنامههای کاربردی ساده مثل ماشینحساب، برنامههای TO-DO شروع نمایید و رفتهرفته برنامههای بسیار پیچیدهتری را بسازید.
7. زمینه های کاری پایتون و برنامه های کاربردی تعبیه شده
پایتون در حوزه های تکنولوژی بر اساس زبان C ساخته شده است. این به معنای این است که از کاربرد پایتون جهت ایجاد نرمافزارهایی که بر اساس زبان C تعبیه شدهاند هم میتوان استفاده نمود. همچنین این امر میتواند به ما کمک کند تا برنامههای سطح بالا را روی دستگاههایی کوچکتر که میتوانند پایتون را محاسبه نمایند قرار دهیم.
یکی از شناختهشدهترین برنامههای تعیین شده میتواند Raspberry Pi باشد که از پایتون جهت محاسبات خود استفاده مینماید. همچنان از پایتون در حوزههای تکنولوژی میتوان بهعنوان یک کامپیوتر یا مثل یک برد جاسازی شده ساده جهت انجام محاسبات سطح بالا استفاده نمود. مهم نیست در چه زمینهای فعالیت میکنید پایتون میتواند برنامهای مفید و کاربردی برای شما باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله آموزشی 10 مورد از دلایل محبوبیت زبان پایتون در دنیای امروز را مطالعه نمایید.
جمعبندی
پایتون در حوزه های تکنولوژی زبانی قدرتمند و همهکاره است که یادگیری پایتون بسیار راحت است و داشتن درک اولیه درست از آنچه که میتوانید با پایتون انجام دهید به شما کمک خواهد کرد تا مهارت پایتون خود را ارتقا دهید. زمینه های کاری پایتون بسیار گسترده و متنوع است. توسعه وب، هوش مصنوعی، تحلیل داده، اسکریپت نویسی… از جمله مهمترین کاربرد زبان برنامه نویسی پایتون است.
این فهرست از کاربردهای بیان شده از پایتون کامل نیست و هنوز زمینههای بیشمار وجود دارد که میتوانید در آنها از پایتون استفاده نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص استفاده از این پلتفرمها و اخذ ویزای تحصیلی و امور مربوط به مهاجرت میتوانید با تیم حرفهای مسیر باما در ارتباط باشید. رسالت این تیم حرفهای نشاندادن مسیر پیشرفت به شما و قراردادن شما در مسیر اهداف و آرزوها است. برای دسترسی به محتواهای به روز پیج ما رو kouroshez دنبال کنید.
دیدگاهتان را بنویسید